Terug naar de vorige pagina

Meidoorn

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
  1. Hawthorn Berry (60 Veggie Caps) - Paradise Herbs

    Hawthorn Berry (60 Veggie Caps) - Paradise Herbs

    Paradise Europese Meidoorn bessen is een potent volledig spectrum kruidenextract. Meidoorn Bessen hebben een rijke traditionele geschiedenis in de Europese kruidengeneeskunde voor de bevordering van een gezonde cardiovasculaire functie en bloedsomloop ondersteuning. Meer info
    € 25,10

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Meidoorn

Hartelijk welkom op deze website en hartelijk welkom op deze pagina. Ben je al eerder op deze website geweest of is het je eerste keer? Op deze website hebben we talloze, verschillende beschrijvingen die een inkijkje geven in de wereld van verschillende vitaminen, supplementen en superfoods. Zo vertellen we je uiteraard ook graag meer over meidoorn, want meidoorn zelf is namelijk een struik, plant of een boom.

Al ongeveer 12.000 jaar eten mensen meidoorn, dat blijkt uit archeologisch onderzoek. Maar meidoorn blijkt dus een genezende werking te hebben, ook in deze tijden dus. Meidoorn is populair gebleven en daar is uiteraard een reden voor. Die reden geven we je graag. Als je meidoorn gaat bestuderen, dan kom je er al snel achter dat de meeste voedingsstoffen in de bloeiende toppen zitten. Tientallen verschillende flavonoïden. Maar ook talloze andere voedingsstoffen, zoals triterpeenzuren, fenolzuren en vitamine C, maar ook pectine en amygdaline.

Nederlands-TOPV

Moment...

Nederlands-TOPV   Bezig met laden...
  Bezig met laden...