Winkelwagen € 0,00 (winkelwagen is leeg)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

Katerina C

Datum: 20 oktober 2017
  • Totale Waardering
  • Mooi aanbod van de betere merken, staat open voor aanvulling en suggesties.

  • Kwaliteit
  • De geleverde producten raad ik iedereen aan. Netjes verpakt en snel bezorgd.

  • Prijs
  • Er zijn goedkopere aanbieders, echter het gemak van alles op 1 plek is ook handig.

  • Service
  • Zeer aardig, vakkundig en neemt de moeite en tijd te informeren tbv suggesties voor nieuwe merken supplementen. Ik zal mijn supplementen voortaan hier bestellen.
    Hopelijk binnenkort alle gewenste supplementen hier verkrijgbaar, alles op 1 adres, wel zo makkelijk. Top!

Peter

Datum: 17 oktober 2017
  • Totale Waardering
  • Garantie van levering volgende werkdag is moeilijk waar te maken met GLS als leverancier. Dan moet je maar afwachten wanneer het geleverd wordt. Mijn beoordeling gaat dus eigenlijk over GLS maar als leverancier garanderen jullie wel levering volgende werkdag (mits tijdig besteld) en dat is niet waar gemaakt.

  • Service
  • Garantie van levering volgende werkdag is moeilijk waar te maken met GLS als leverancier. Dan moet je maar afwachten wanneer het geleverd wordt. Mijn beoordeling gaat dus eigenlijk over GLS maar als leverancier garanderen jullie wel levering volgende werkdag (mits tijdig besteld) en dat is niet waar gemaakt.

Danielle

Datum: 16 oktober 2017
  • Totale Waardering
  • Deze q10 is van uitzonderlijke kwaliteit (met kaneka)

  • Kwaliteit
  • Uitzonderlijk

  • Prijs
  • Goede verhouding

  • Service
  • Vlotte service ...

JvW

Datum: 10 oktober 2017
  • Totale Waardering
  • Filament ziet er prima uit, is goed te printen en vloeit makkelijker. Aanrader!

  • Kwaliteit
  • Had het idee dat het product al aan vocht bloot was gesteld van te voren, let hier op. Kwaliteit is verder heel goed, goed ingepakt ook.

  • Prijs
  • Met 90 EU voor een kg niet de goedkoopste, maar met 82A hardness is dat niet zo gek.

  • Service
  • Uitstekend geholpen door 3Dfilament supplies, chapeau!

nadia

Datum: 9 oktober 2017
  • Totale Waardering
  • Topproducten!

  • Kwaliteit
  • zeer goede kwaliteit

  • Prijs
  • meer kortingen graag aub als vaste klant! ;)

  • Service
  • uitstekend!

H. Dam

Datum: 5 oktober 2017
  • Totale Waardering
  • O.K

  • Kwaliteit
  • O.K

  • Prijs
  • O.K

  • Service
  • O.K

Fred

Datum: 5 oktober 2017
  • Totale Waardering
  • Goede service voor een goed produkt

  • Kwaliteit
  • Super produkt

  • Prijs
  • Goede prijsverhouding

  • Service
  • Goede service

Alexa

Datum: 5 oktober 2017
  • Totale Waardering
  • Heb veel baat bij de Aschwaganda. Mijn lichaam beoordeeld de kwaliteit als heel goed en het voelt absoluut als zuiver aan. 5 star quality dus! Een aanrader!

  • Kwaliteit
  • Top kwaliteit!

  • Prijs
  • Pff... Liever ging het zelf uitgraven maar inzo'n cultuur leven we niet meer dus moet het met geld betaald worden. En ja als je er laag inkomen hebt, is de prijs veel te hoog en anders net te doen maar voor arbeid en verpakking moet ook betaald worden dus dan is dit de prijs...

  • Service
  • Prima!

elise

Datum: 2 oktober 2017
  • Totale Waardering
  • Blij met de producten!

  • Kwaliteit
  • Goede kwaliteit. Prijs/kwaliteit niet helemaal in verhouding vind ik.

  • Prijs
  • Best wel duur voor wat je krijgt..

  • Service
  • Super. Snel afgeleverd!

Floor

Datum: 28 september 2017
  • Totale Waardering
  • Goede producten en snelle levering!

  • Kwaliteit
  • Top!

  • Prijs
  • Top!

  • Service
  • Top!

Artikelen 1 tot 10 van 304 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 31
Nederlands-TOPV

Moment...

{{var product.name}} is toegevoegd aan uw winkelwagen




Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

{{var product.name}} is verwijderd uit uw winkelwagen




Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Nederlands-TOPV   Bezig met laden...
  Bezig met laden...