Winkelwagen € 0,00 (winkelwagen is leeg)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

Erma

Datum: 9 augustus 2017
  • Totale Waardering
  • Snelle bezorging van het product.

  • Kwaliteit
  • Naar mijn mening een goed product

  • Prijs
  • Goede prijs

  • Service
  • snelle afhandeling bestelling

Corien

Datum: 7 augustus 2017
  • Totale Waardering
  • Snelle levering en goede kwaliteit vitaminen. Ondanks het grote assortiment is niet alles verkrijgbaar.

  • Kwaliteit
  • Goed

  • Prijs
  • betaalbaar

  • Service
  • snelle service

Eric VR

Datum: 6 augustus 2017
  • Totale Waardering
  • Zeer snelle en correcte levering

  • Kwaliteit
  • Het is nog te vroeg om de resultaten te zien ook omdat we langzaam met een vrij lage dosis begonnen zijn en deze na 2 weken zullen verdubbelen als er dan nog geen zichtbaar resultaat is.

Ad Geerts

Datum: 4 augustus 2017
  • Totale Waardering
  • ik heb geen enkele klacht, maar ook te weinig ervaring met jullie om 5 sterren te kunnen geven

  • Kwaliteit
  • xx

  • Prijs
  • Ik heb de prijs niet voldoende vergeleken met andere, omdat ik daarvoor de tijd niet heb.

  • Service
  • service is gewoon echt goed, pakje goed ontvangen enz niets op aan te merken.

M.D-M

Datum: 28 juli 2017
  • Totale Waardering
  • Prima webshop.

  • Kwaliteit
  • Producten zijn naar wens.

  • Prijs
  • Producten zijn niet te duur.

  • Service
  • Goede verpakking en op tijd geleverd.

Luc Motmans

Datum: 26 juli 2017
  • Totale Waardering
  • Prima

  • Kwaliteit
  • Alles in orde

  • Prijs
  • OK

  • Service
  • De belofte van voor 23u besteld en de dag erna geleverd, is precies niet haalbaar. Er is altijd minstens 1 dag tussen.....

Hetty Verweij

Datum: 24 juli 2017
  • Totale Waardering
  • Prettige site, ruim aanbod

  • Kwaliteit
  • Voor zover ik kan beoordelen prima.

  • Prijs
  • Goede verhouding prijs/kwaliteit.

  • Service
  • Snelle levering. Netjes verpakt.

bc

Datum: 24 juli 2017
  • Totale Waardering
  • Heel goed product. Mijn darmen rommelen minder en ik ben minder opgeblazen. De prijs is duur maar voor een goede kwaliteit betaal je altijd meer. Snelle verzending en heel tevreden

  • Kwaliteit
  • Heel goed product, mijn buik is minder opgeblazen en alles rommelt minder.

  • Prijs
  • Een duur product maar voor kwaliteit betaal je nu eenmaal meer. Je bent ook zeker dat het werkt.

  • Service
  • Hele snelle levering, alles verloopt altijd vlot.

Sabina

Datum: 23 juli 2017
  • Totale Waardering
  • Een lekkere cacao!

  • Kwaliteit
  • Een lekkere cacao voor een scherpe mind.

  • Prijs
  • Prima prijs.

  • Service
  • Altijd vriendelijk en snel.

Nel

Datum: 21 juli 2017
  • Totale Waardering
  • Het doet waar ik het voor aangeschaft heb. Het geeft rust zodat ik weer kan slapen.
    ik blijf het gebruiken.

  • Kwaliteit
  • Het doet waar ik het voor aangeschaft heb. Het geeft rust zodat ik weer kan slapen.
    ik blijf het gebruiken.

  • Prijs
  • Goed geprijsd.

  • Service
  • Goede service

Artikelen 1 tot 10 van 272 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 28
Nederlands-TOPV

Moment...

{{var product.name}} is toegevoegd aan uw winkelwagen




Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

{{var product.name}} is verwijderd uit uw winkelwagen




Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Nederlands-TOPV   Bezig met laden...
  Bezig met laden...