Terug naar de vorige pagina

Druivenpit extract

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Druivenpit Extract, 100 mg (200 Vcaps) - Now Foods

  NOW Granaatappel extract is een sterk geconcentreerd natuurlijk extract met een minimum van 90% polyfenolen, waaronder OPC (oligomere proanthocyanidines), de gunstige antioxidant verbindingen welke gevonden worden in druiven zaden. Meer info
  € 55,10

 2. Dr. Mercola, Premium Supplements, Blood Pressure Support, 30 Capsules

  Bloeddruk ondersteuning (30 Capsules) - Dr. Mercola

  Druivenpit extract van Dr. Mercola. Meer info
  € 43,10

  Niet op voorraad

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Druivenpit extract

Als mens ben je natuurlijk continue op zoek naar manieren en middelen om jezelf gezond te houden. Je wilt je zelf fit en gezond blijven voelen en je wilt dat je voldoende energie hebt, dat jij je goed voelt. Maar hoe doe je dat? Je lichaam maakt automatisch al bepaalde stoffen aan, maar daarnaast zorgt je lichaam ook weer niet voor alles wat je nodig hebt. Alles wat je lichaam niet automatisch aanmaakt, dat kun je dus halen uit voeding, water, alles wat je lichaam nodig heeft om te overleven.

Maar daarnaast zijn er ook nog genoeg andere dingen, zoals vitaminen, supplementen en superfoods die ook niet direct in voeding zitten, maar wel in de vorm van een supplement of capsule. Zo kun je op deze manier bijvoorbeeld bepaalde voedingsstoffen binnen krijgen, zoals aminozuren of bepaalde vitaminen. Op deze website vind je talloze beschrijvingen van verschillende soorten vitaminen, supplementen en superfoods, maar op deze pagina vind je een uitgebreide beschrijving over het druivenpit extract. Ook zo’n voedingsmiddel dat voor een beter en gezonder lichaam zorgt.

Nederlands-TOPV

Moment...

Nederlands-TOPV   Bezig met laden...
  Bezig met laden...